Elektroniske sigaretter med klassiske smaker

Elektroniske sigaretter åpner opp en helt ny verden av smaker. Dette gjelder både for deg som allerede har funnet din favorittsmak og for den som er på jakt etter nye smaker i forbindelse med røyking. Med mer enn tolv ulike appetittvekkende smaker er alle basert på den klassiske smaken av tobakk tilsatt gode smaker, er det noe for alle – enten du er glad i sterk, mild, søt eller eksotisk tobakksblanding.

Inspirasjonen til den utsøkte blander er hentet fra verden som omgir oss, og derfor kan man selvfølgelig finne elektriske sigaretter med den velkjente smaken av både Prince og Marlboro. Selvfølgelig har vi også litt mer spesielle smaker, som for eksempel smaker som tilbyr et friskt pust av mentol eller smaken av sterk tyrkisk tobakk, noe som river litt ekstra i halsen. For røykere som foretrekker en mer eksotisk smak, har vi utviklet ulike varianter hvor du blant annet kan du nyte smaken av skarpe, friske epler, aromatiske fersken og velsmakende moreller! Er du glad i godterier kan smaken av utsøkt sjokolademousse, sterk lakris eller kanskje forførende vanilje være akkurat det riktige valget.

For mange røykere som bruker røyking som et avbrekk fra en travel timeplan, har vi utviklet en spesiell smak med forfriskende kaffe som du bør bare lene deg tilbake og nyte til fulle. Det er noe for alle, og så er det selvfølgelig også mulig å velge akkurat det nikotininnhold som passer for deg.

I tillegg til den unike smaken elektroniske sigaretter kan tilby, er det også både sunnere, bedre og billigere å røyke elektroniske sigaretter enn vanlige sigaretter.

Legg inn en kommentar!

Kommentarer

Vær sosial! Del!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *